sunnuntai 15. toukokuuta 2011

busyweeek

Oi oi kun on tulos mukava viikko! Maanantaina kaverin kans ensimmäistä kertaa solariumiin vähä ottamaan pohjarusketusta :). Keskiviikkona kauan odotettu tatuointi!! JEE! Ja perjantaina vasta kiireinen päivä onki: 10-16 töitä, 16-19 Rossoon syömään työporukan kans, 19-21? Teatteriin kattoman Pohojan Herttin Tähären työporukan kans ja sitte vielä sieltä suoraa kaupungille Seinäkuun yöhön vähä kattomaan kavereita! :) + Sitte kaiken tämän lisäks on tietysti töitä ja koulua (jossa tulee aikamoinen kiire pikkuhiljaa)! Huh huh... missähän vaihees sitä sais oikeen hengähtää? Mutta onneks pian on kesäloma! ..jolloin on tietty töitä.. mutta silti! :)

4 kommenttia:

 1. Kuules, paljo velottaisit jot pyytäisin sua tekemään mulle gaalamekon ens vuodeksi ? =)

  VastaaPoista
 2. riippuu tietysti ihan minkälainen siitä tulis :) eli kuinka paljo menee tunteja sen tekemiseen, paljoko kuluu tarvikkeita, tuleeko kirjailuja tai koristeita ym. mutta minkälaista oot ajatellu suurinpiirtein? :)

  VastaaPoista
 3. Sellasta kohtuullisen lyhyttä, aika yksinkertaista. Et ei mitään ihmeellisiä tai silmiinpistäviä kirjailuja tai koristeita. Alle tulis paljon tylliä, et siitä tulis tosi runsas.
  Varmaa piirrän jonkunlaisen kuvan, ja lisään fb? Voit sit sieltä käydä kattoo vähä jos hahmottaisit mitään =D En oikein osaa selittää sitä.

  VastaaPoista
 4. oukkei :) mä käyn tsekkaas ja sanon sitte että mikä olis suurinpiirtein hinta jne :)

  VastaaPoista