tiistai 15. marraskuuta 2011

me, myself and I

Tajusin tos vähä aikaa sitte, etten oo kunnolla edes kertonu itestäni täälä. Eli ajattelin nyt vähä myöhäs kertoa jotain musta ja mun elämästä yms :).
 1. Nimi - Oikee nimi Emilia, suurin osa kutsuu Emmaks.
 2. Ikä - Oon 17 vuotta, eli syntyny 1994 vuonna :)
 3. Perhe - Äiti, isä, isoveli Anselmi ja pikkusisko Iiris. Isän puolelta on vielä pikkuveli Jaakko ja äitin puolelta tulee vielä kuvioihin isäpuoli, velipuoli ja siskopuoli.
 4. Seurustelukumppani - Seurustelen maailman ihanimman ihmisen eli Jeren kans, joka on varmaan tullu jo täälä blogin puolella tutuks :)
 5. Lemmikit - Pulla! eli maailman ihanin ja lihavin kissa joka parhaillaan tuola huutaa kurkku suorana niinku sillä on tapana :)
 6. Koulutus - Oon käyny peruskoulun ja nyt opiskelen toista vuotta Törnävän tekstiili ja vaatetusalalla jonka lisäks käyn myös lukiota, eli teen kaksoistutkintoa.
 7. Koti/asuinpaikkakunta - Oon Ilmajoelta kotoisin ja nyt asun Seinäjoella. Muutettiin Seinäjoelle ku olin vajaa 14 vuotta. Muutto tänne oli aika kova koettelemus aluks ku en tuntenu täältä ristinsieluakaa, vaikka täältä on Ilmajoelle vaan se parikymmentä kilometriä. Mutta nykyään tunnen Seinäjoen yhtälailla mun kodiks ku Ilmajoenki :).
 8. Kaverit - Listaan tähän muutamia kavereita jotka saatan mainita tai oon maininnu jo täälä blogis :). Eli mun personal parturi Maria, vaimo #1 Laura, höpönassu Monica ja Liisa alias Lipsu/Liisamasuliisamasu. Luokkakavereista voisin mainita meidän yli-äänekkään tyttöporukan; Linda alias Löllö, Sarita alias Ssäriittää ja Sini alias äireee/Minisini.
 9. Oon hyvä - Oon mielestäni ihan hyvä koulussa eli vaatteiden suunnittelus ja tekemises, piirtämises, meikkaamises ja muus näperrykses.
 10. En oo hyvä - En oo ehkä ihan kaikista tasapainoisin ihminen, eli en oo aina kovin hyvä pitämään hermoja kasas tai olemaan hiljaa :s :D Enkä myöskää osaa näyttää tunteita sillee sopivasti, eli joko en näytä ollenkaa, tai sitte ihan liikaa ja dramaattisesti :D. En oo myöskää hyvä ruotsis mikä ottaa kovastikki päähän ku tietää paljonko sitä tarvitaan Suomessa!
 11. Lempiväri - Mulla on monta lempiväriä, mutta laajemmin sanottuna tykkään oikeestaan kaikista murretuista sävyistä. Tällä hetkellä tykkään ehkä eniten mustasta, valkosen eri sävyistä, punasesta ja vaaleenruskeen eri sävyistä.
 12. Lempiruoka - Kanatortilla! mmm...
 13. Lempijuoma - Tykkään kyllä oikeestaan melkeinpä kaikista limsoista ja mehuista, mutta tän hetkinen suosikki (jälleen) on Mountain Dew ja sitruuna&lime mehut.
 14. Lempibiisi - Yli puolet mun elämästä mun lempibiisi on ollu Avril Lavignen Complicated, ja se on edelleenki vaikka en kuuntelekkaa sitä niin hirveesti. Tän hetken suosikkeja on Christina Perrin A thousand years ja Neron Crush.
 15. Lempielokuva - Mulla on myös monta lempielokuvaa, enkä osaa laittaa niitä parhausjärjestykseen; Moulin Rouge, Ever After, Twilightit, Water to elephants...
 16. Lempi kosmetiikkatuote - Sensain 38* ripsiväri.
 17. Blogin nimi - Tän blogin nimi tulee mun ensimmäisestä tatuoinnista joka on mulla tos käsivarres. Eli en ole ottanut blogini nimeä tatuoinniksi vaan nimesin blogini tatuointini mukaan! :D
 18. Ihailen - Mä ihailen sellasia ihmisiä jotka pystyy olemaan ihan täysin oma itsensä. Veikkaan että kaikille on tullu sen asian kans joskus ongelmia, pitää vaan muistaa kuka oikeesti on ja mistä tulee. Mä osaan kyllä osoittaa vaatteillani, ulkonäolläni ja tyylilläni kuka oon, mutta joskus käytös ei välttämättä oo sitä mua itteäni. En kyllä ikinä yritä esittää jotain muuta ku oon, mutta tietys seuras on helposti ihan erilainen mitä todellisuudes ja lähimpien ihmisten kans on.
 19. En pidä - Mä inhoan sieniä! En voi sietää niitten hajua enkä makua, varsinkaa herkkusienten!
 20. Odotan - Odotan innolla viikonloppuna ensi-iltaan tulevaa Aamunkoita ja ens kuun alus olevaa Helsingin reissua jolloin pääsen Studio Elitelle ilmaisiin 100 euron arvoisiin kuvauksiin! Ja tietysti joulua ku saa yyyli hyvää ruokaa, ihania lahjoja ja tietysti ku on lomaa ja saa vaan olla! :)
 21. Tulevaisuuden suunnitelmia ja odotuksia - Odotan joulun jälkeistä työharjoittelu- jaksoa, jolloin meen Muodin Huipulle voittajan Linda Sipilän ompelimolle työharjoittelijaksi! Ja tietysti odotan lisää lukijoita tänne blogiin =), koulumenestystä, vuoden sisällä ehkä tapahtuvaa yhteiseen kämppään muuttoa ja kesää :). Tulevaisuudes olis suunnitelmana lähteä jatko-opiskelemaan vaatesuunnittelijaksi ja siitä sitte toivottavasti ihan vaatemerkin ja/tai -liikkeen perustajaksi :) Pitää pitää tavoitteet korkealla että pääsee pitkälle!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti