tiistai 26. heinäkuuta 2011

from there with hello

Eli viikko sitten sunnuntaina lähettiin kohti suurta maailmaa; ekan ja tokan päivän oltiin Lahdes ja sitte siitä viikko oltiin Hesas / Vantaalla.

Ensimmäinen Päivä Lahdes oltiin paapan luona ja koko sunnuntai päivä meni sitte heppojen kans olemises ja telkkaria katsoes :)

Seuraavana päivänä eli maanantaina lähettiin kohti Vantaata, paitsi ennen ku hypättiin junaan niin käytiin syömäs ja sitte sellasella ihanalla kirpparilla missä oli tosi paljo kaikkea kivaa ja uutta tavaraa! Sieltä tarttui mukaan:
 Kynsitarroja

 Kumilenkki-ponnareita


Kimalle kynsilakka

 Hius-solki

Synttärilahja Jerelle :)

Vantaalla sitte jatkettiin kirppari-huumaa ja mentiin kiertelemään Rekolan kirpparia joka oli kans vähä saman tyyppinen; sielä oli ihan valtavasti uutta tavaraa! Sitä piti joku ulkomaalainen joka oli vissiin tuonu ulkomailta kaikkea kivaa krääsää :) Ja sieltä tarttui sitte mukaan:
 'Chanelin' korvakorut

 'Chanelin' sormus

Poskipuna.
Molemmilla kirppareilla myitiin tosi paljon käyttämättömiä halpismeikkejä. Ai niin, ja sitte ostin vielä käyttämättömän niittivyön josta otin niittejä irti ja kiinnitin niitä mun mustiin shortseihin:)

Illalla alettiin sitte vielä Ellin kans värjäilemään Elenan hiuksia =)Tiistaina mentiin sitte Ellin kans satamaan ottamaan kuvia ja istuskelemaan:

Keskiviikkona lähettiin heti aamusta kaupungille vähä ostoksille ja ostin sieltä: Mustan hatun, valkoisen poncho-hupparin, turkoosin kynsilakan, ruskean laukun ja harmaanruskean bodyn (H&M). Biancosta löysin aivan ihanat puu-korkokengät (hinta 90e sain alennuksesta 26eurolla)! Ja Ginasta ostin vaan sukat. Laitan joskus myöhemmin niistä sitte kuvaa ku en oo kuvannu kaikkea. Mutta pari kuvaa keskiviikolta:

 Hattu H&M, Valkoinen toppi H&M, Vyö vanha, Shortsit äitin vanhat (niitit itse kiinnitetyt), Sandaalit H&M.


Jere tuli sitte keskiviikko iltana vantaalle ja oltiin Ellin ja Jeren kans yöhön asti pihalla :)
Oma lakas :) <3

Torstaina lähettiin sitte taas kaupungille vähä ostelemaan Jerelle uusia vaatteita ja käytiin syömäs kiinalaises buffetis :) Vähä myöhemmin päivällä Laura tuli Espoosta käymään meidän kans kaupungilla ja oli sitte vähä kauemman. Kierreltiin Helsinkiä edestakas ja lähettiin sitte illalla bussilla takasi Vantaalle Ellin ja Jeren kans:

Seuraavana aamuna lähettiin taas junalla Helsinkiin. Kierreltiin toreja ja nähtävyyksiä ja käytiin leffas kattoos viimenen Harry Potter.
Kuvia perjantailta:

 Ilmeestä päätellen Jere ei olisi jaksanu odottaa junaa enää hetkeäkää :s :D

Lauantaina suunnattiin porukalla nokat kohti Hietsua! Kiitos kaikille jokka sielä oli, oli tosi hauskaa! Etenki kotiin (Ellille) paluu matka ja nukkumaan meno aika oli hauskoja :DD

Kotiinpaluumatka ei ollukkaa enää niin kivaa:
2 kommenttia:

  1. tosi kiva postaus ! :) sun pitäis tehä enemmänki tälläsia postauksia joissa on vaa kuvia sun arjesta ja kavereista ja poikaystävästä ym. (:

    VastaaPoista
  2. hei kiitti! :) pidetään mielessä ü

    VastaaPoista