sunnuntai 2. lokakuuta 2011

day 3

Jeeee, tultiin toiseksi tuossa Muotia käsillä-kilpailussa! Oon aiva onnessani ja fiilis katossa! Alunperinhän ei vissiin ollu tarkotus palkita ketää muuta ku ykköspari, mutta tuomareille oli kuulemma niin vaikee päätös että kumpi pari voittaa, niin ne päätti palkita meidät sitte pienellä lohdutuspalkinnolla.
Muotinäytös oli tosi mahtava ja sehän siinä melkein jännitti kaikista eniten.
Oli kaikenkaikkiaan tosi kiva ja ikimuistoinen viikonloppu, että kiitoksia vaan kaikille osallisille! :)

 Ja minä ja Sini ei tunnettu itseämme pieniksi!

6 kommenttia:

 1. Muuten ihan kiva, mutta kuten sanoit edellisessä postauksessa, ehkä tuossa on sitä kamaa vähän liikaa :-) Itse olisin jättänyt ainakin nuo säärystimet pois ja tuo bolerokin on vähän siinä ja siinä.

  Mutta hei, onnea toisesta sijasta! :)

  VastaaPoista
 2. mitä saitte tosta sitte niinku palkinnoks ? :)

  VastaaPoista
 3. joo siinä oli justiin se että aika kävi pitkäks ja tehtiin sitte kaikkea siihen lisäks :D mutta päätettiin siinä kuitenki laittaa kaikki näytille että näkyy kaikki mitä ollaan ehditty tekemään:D ja kyllä siinä muotinäytökses tuo malli otti siinä lavalla ton poleron pois että näkee sen puvun kokonaan ja että ne on erilliset osat :) ja kiitos paljon! :)

  VastaaPoista
 4. no siis kaikki sai kunniakirjat noilta meidän mentoreilta, eli Lindalta, Leniltä ja Jussilta. Sitte me saatiin siihen lisäks joku paketti josta saa tehtyä parit villakangas tossut :DD + kukka tietysti! ja toi puku saatiin myös pitää itsellä, nyt pitää vaan keksiä että mitä me sillä tehdään ku se ei oo kummankaa kokoa eikä oikeen muutenkaa ihan meidän tyylinen ku ei saatu valita niitä kankaita ite... :D

  VastaaPoista
 5. Näkyykö nois kuvis sitä virallista voittaja-pukua? :)

  VastaaPoista
 6. joo se näkyy tos toiseks ja kolmanneks viimeses kuvas oikees reunas :)

  VastaaPoista