perjantai 30. syyskuuta 2011

day 1

Eli tänään tosiaan alkoi toi kisa. Heti ensimmäisenä meille kerrottiin 'pieni yllätys', parit nimittäin sekoitettiin! Eli kukaa ei saanu olla alkuperäisen parin kans. Onneks pääsin Sinin pariks, ettei tarvinnu olla kenenkää tuntemattomamman kans pari. Toinen pikku yllätys tuli heti sen jälkeen; me ei saatukkaa valita kankaita, vaan meidän pöydillä oli mustat laatikot johon oli laitettu valmiiksi kankaat mistä meidän piti työ tehdä. Sen jälkeen ilmotettiin aihe; persoonallinen, nuorekas ja räväkkä esiintymisasu julkkikselle.
Ku nähtiin Sinin kans meidän kankaat, oltiin aika järkyttyneitä aluks: Ruskeaa käärmeennahka kuosista kiiltavää kangasta, ruskeaa hopeana kimaltelevaa pitsiä, valkoista verhoilu kangasta, ohutta kukkakangasta ja kulta/peessiä vuorikangasta. Onneks molemmilla oli heti suurinpiirtein samanlainen idea mitä niistä vois tehdä (laitan kuvaa myöhemmin).
Oli kyllä kaikenkaikkiaan tosi kiva päivä ja se aika kului kyllä aika nopeesti. Vähä kyllä jännittää tuo huominen ku Linda, Leni ja Jussi lupas lisää yllätyksiä! Toivottavasti ne yllätykset olis sitte hyviä eikä huonoja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti