torstai 29. syyskuuta 2011

Seinäjoen Käsityö messut ja Muotia käsillä -suunnittelukilpailu

Elikkäs huomenna alkaa meidän kolmen päivän kilpailu 'muodin huipulle'! Oon toisaalta tosi innoissani mutta jännittää kyllä sen verran että saa nähdä mitä tästä tulee!
Yritän nyt nopeesti väsätä jonkinmoisen postauksen, ku en oo hetkeen kerenny kirjoittaa tänne oikeen mitää. Oon nyt lukiolla tän jakson ja oon tuon kilpailun takia vähä jäljes, eli kotitehtäviä riittää vähä liiakseenki. Yritän kirjoitella tänne aina ku kerkeen, ja mulla on kyllä koneella paljon kuvia ja matskua mistä pitäis postailla mutta ku aika meinaa loppua kesken!
Mutta joo tosiaan, kaikki joilla on vaan mahdollisuus niin tulkaa ihmeessä katsomaan mitä kaikkea tuolta messuilta löytyy! Sunnuntaina on sitte meidän töiden muotinäytös ja voittaja parin julkistaminen :).
Vähä kyllä jäntskättää toi huominen kilpailun aloittaminen, ku mehän saadaan tietää aihe vasta siellä!

Eilen meillä kilpailijoilla oli lehdistötilaisuus, jossa mua tietenki nuorimpana haastateltiin :s. Alla linkit mun haastatteluun ja kilpailija ryhmän  kuvaan / käsityömessujen lehtijuttuun.

http://www.ilkka.fi/arki-ja-el%C3%A4m%C3%A4/suunnittelu-kiinnostaa-1.1073637

http://www.ilkka.fi/arki-ja-el%C3%A4m%C3%A4/nuoret-tuovat-varia-kasityomessuille-1.1073636

Ja joo, tiedän. Toi kuva musta on ihan järkyttävä :D:D Jerenki eka kommentti oli 'aika kauhee kuva susta..' ja pikkusiskon kommentti 'sä näytät tos kuvas ihan mieheltä!'. En tajua kuinka mä voin näyttää niin eri ihmiseltä tos kuvas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti