tiistai 10. tammikuuta 2012

i've got time on my shoulders

Nyt on ollut astetta rankempi viikko, joka on suurin syy tähän mun hiljaiseloon. Mulla alkoi tosiaan se työharjoittelu tos viime viikolla, ja töitä on kyllä piisannu! En rupee valittamaan, tosi kivaa hommaahan se on ja Linda on tosi mukava. Oon siis työharjoittelussa Linda Sipilällä, jonka kans oon saanu ommella mallistoa Moda- lehteen.
Sain tänään Lindalta ihanan meikkilaukun, joka oli jotenki viallinen niin ettei se kelvannut myyntiin. Pikkutarkkaa hommaa! Nimittäin omasta mielestä se on aivan hyvä :).
Oltiin myös viikonloppuna sielä mun paapan 70-vuotis synttäreillä, joista lisäilen tähän pari kuvaa :).

Asukuvaa muutaman päivän takaa:
Kengät, housut, toppi ja 'biker'takki H&M,
Vyö ja villasukat vanhat,
Pipo Seppälä.
 mmmm...... voin kertoa että söin paljon.
 Opetus: älä ikinä puhu samaan aikaan ku sua kuvataan.
 Serkukset. Mitä nää niin viattomat ilmeet oikeen on?
 Okei ihan kivat vamppyyri-silmät...
Hepatki osaa näköjään poseerata..
Superkätevä uusi meikkilaukkuni!

2 kommenttia:

  1. Wau! kuulosta lupaavalta, että oot päässyt harjoitteluun Linda Sipilälle! Itse en ymmärrä alastasi mitään, mutta Linda Sipilä on kuitenkin voittanut Muodin huipulle -ohjelman, niin eihän sitä joka tyttö saa tuollaista mahdollisuutta :D Oliko kilpailu juuri tuosta harjoittelupaikasta Sipilällä kova?

    VastaaPoista
  2. Joo onhan tää tosi hyvä mahdollisuus oppia itse mestarilta :D. No ei nyt oikeestaan, meidän luokasta pari olis halunnu mutta mä ehdin kuitenki ekana kysyä. Ja kun Linda muisti mut tuolta Seinäjoki Areenalla järjestetystä Muotia käsillä- kilpailusta jossa oli itse ohjaajana niin pääsin sitte heti sinne työharjoitteluun ku kysyin :). Kyllähän sillä on nyt kilpailun voiton jälkeen ollu paljo harjoittelijoita (enimmäkseen ammattikorkeasta), mutta nyt kävi hyvä säkä kun ei ollu ketää vielä tulos tänä aikana :).

    VastaaPoista