perjantai 15. kesäkuuta 2012

Rakkaani saapui kotiin! + ostoksia ja Elli

Mun uudet rakkaudet saapui eilen yöllä uuteen kotiinsa! Enhän mä oo odottanu saavani ne itelle vasta ku vuoden! Oon nyt sitte ehkä niiiiin maailman onnellisin!
Joo ja siis mähän puhun tässä koko ajan kengistä. Mutta en kuitenkaan ihan mistä kengistä vaan,
nimittäin Jeffrey Campbellin Litoista!
Ehkä maailman paras keksintö tähän mennes. Niin hyvät jalkaan (jopa tälläselle tipujalalle) että voisin vaikka lentoon lähteä. Ja hintaahan tuli kun sukulainen toi Amerikasta mukanaan n. 115e, eli halvimmat mitä oon mistää sivuilta tähän mennes bongannu!

Sitte vielä tän päivän ostokset:
Valkoinen toppi 3,95e, vyö 3e, harmaa mekko 4,95e H&M.
Dylonin tekstiiliväri 5,45e (dippaan ton valkosen topin ja valkoset shortsit tohon väriin) Anttila.
Ja sitte vielä toi söpö cupcake rasia pikkusiskon lahjaan 4e, Tiimari.

Mutttta nyt valmistautumaan Ellin (elli tuli taas helsingistä tänne kattomaan mua <3 no oikeesti se tuli pikkusiskon rippijuhliin..)  kans provinssiin!
Pitäkää teki hauska viikonloppu!


4 kommenttia:

 1. ouuuuu nuo kengät!! paitsi että olisin kuvitellu et tilaat ne pitsi litat :p mutta hienot on, ja seinäjoella ei kyllä monella varmaan tuu noita vastaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo on ne pitsisetki kyllä tooosi ihanat, mutta ei oo kovin käytännöliset täälä suomen sääs xD ku ei niitä voi pitää jos on märkää tai hiekkaa :D joo en oo nähny tähän mennes seinäjoella ku kahdet! ja nekää ei ollu samasta matskusta kuitenkaa :)

   Poista
 2. Noniin sun takias mun palkka katos ny bubbleroomiin ku kehuit näitä niin hyviksi kävellä nii uskalsin sitte itekki tilata. :D Tosin ne niittiversiot, saa nähä onko yhtää käytännölliset. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah ole hyvä vaan! :DD voi vitsit ne on varmaan kivat! :o :)

   Poista