tiistai 21. helmikuuta 2012

2122012

En oo taas hetkeen ehtiny tänne blogin puolelle kirjotella, mutta elossa oon edelleen!
Meillä tosiaan alko koulus nyt nahka/ juhlapuku- jakso, ja nyt tällä hetkellä tehdään nahkavaatetta. Elikkä meillä tulee olemaan aika raskas 6 viikkoinen jakso, kun pitäis saada aikaseks nahkavaate ja juhlapuku :s :D. Oon aivan yli-innoissani siitä mun työstä (vaikka en oo edes alottanu ompelemaan sitä vielä), mutta paljastan mitä teen vasta sitte ku se on valmis! :)
Meillä oli eilen koulusta vapaapäivä, joten olin vielä sen päivän Lindan apuna :). Toisaalta kauheen haikeeta taas olla koulus, ku on viimeset 6 viikkoa saanu viettää päivänsä Lindan kans.

Mutta asiasta taas saappaaseen, käytiin perjantaina Jeren kans kattoos Härmä- elokuva, ja se oli ihan huippu! Leffa oli aiva upeesti tehty; maisemat, puvustus, musiikki ja lavastukset oli kaikki kohdillaan. Myös näyttelijät oli parempia ku ite odotin. Suosittelen kaikille! Ja etenki niille joita yhtää kiinnostaa suomenhistoria tai etelä-pohjanmaa :).

Nyt vielä viikonlopun asukuvaa, ja sitte purkamaan kirpparilta ostettua vanhaa nahkatakkia jota aion hyödyntää mun koulutyössä =).
Nilkkurit Sirkan Kenkä,
Sukat, sukkahousut ja jakku H&M,
Verkkoneule Lakeuden Shoppis kirppari,
Niittivyö vanha,
Korvikset Glitter.


2 kommenttia:

  1. http://fuckfash.blogspot.com/2012/02/ompelutaitoisia-vaattureita.html Ootko huomannut tämän? Tulit heti mieleen. :---)

    VastaaPoista
  2. en ookkaa huomannut! pitääpä katsoa =) kiitos!

    VastaaPoista