maanantai 6. helmikuuta 2012

photoshoot

Olin siis ennen uuttavuotta Studio Elitellä Helsingissä kuvauksissa, ja mun kuvat kolahti postilaatikkoon viikko sitte. Kuvaaja oli ihan superihana ja muutenki päivä oli ihan kiva :). Okei, en oo ihan täysin tyytyväinen mun kuviin, koska jännitin niin lujaa (varsinki alus) että se näkyy myös mun naamasta. Plus mulla oli koko ajan ihan hirvee nälkä! :D. No, mutta kokemus tämäkin, ja varmasti on mukava sitte vanhempana katella kunnon kuvia itsestä nuorempana (ja miettiä että mistä näitä kiloja on oikein kertynyt?).

Lisäilen nyt tänne blogin puolelle vaan 11 muokattua kuvaa (vaikka niitä oli kyllä enemmän, mutta ne ei oo omasta mielestä ihan julkasukelpoisia..).

Mä oon ehkä maailman epä-sporttisin ihminen, ja sen kyllä huomaa näistä 'sportti-kuvista' (2 viimeistä kuvaa)! :D

Mutta joo, suosittelen lämmöllä ihan kaikille, vaikka ei olisi mahdollisuuksia tai kiinnostusta malliksi (esim. minä n.156 senttinen), koska kokemus oli kiva ja oli ihana olla hemmoteltavana edes yhden päivän + kuvat on hyvä muisto sitte tulevaisuudes =).

4 kommenttia:

 1. paljoko tollainen homma maksaa? Oliko sulla omat vaatteet, ilmeisesti? Meikkasko ne sut? Mielenkiintoinen homma kyllä! ps. Mä oon 158, eli molemmat ollaan ihan mallin mitoissa ;)

  VastaaPoista
 2. Kolmanneks viimenen on mun lemppari ! + näytät ihan äitiltäs nois kuvis ;) minun mallitytta <3 t. iiripsi

  VastaaPoista
 3. No niitä on eri hintasia riippuen monetko kuvat, hiukset ja meikkaukset sunmuut ottaa. Mulla makso 390e peruutuspaikka, joka olis oikeesti maksanu 590-690e. Ja siihen kuulu n.500 kuvaa, n.15 muokattua kuvaa (mulle tuli niitä yli 30), neljät meikit, asukokonaisuudet ja hiukset :). Ja mulla oli omat vaatteet mukana mistä ne sitte valitti sielä asukokonaisuudet :) Joo ja ne tosiaan meikkas ja laitto hiukset :). Jes kerranki joku MYÖS mallin mitoissa oleva! :DD

  VastaaPoista
 4. kiitos iiiippppu! <3 hahah :DD

  VastaaPoista