keskiviikko 14. joulukuuta 2011

blue jeans

Oon paketoinu tänään joululahjoja, vaikka munhan ei ollu tarkotus antaa joululahja muutaku Jerelle. No, parantumattomana joulu-ihmisenä en sitte voinut millää vastustaa joululahjojen ostoa. Tähän mennes lahjoja on kerääntynyt jo 6, ja koulussa teen sitte ens viikolla muutaman lisää. Teen yleensä itse osan lahjoista säästääkseni rahaa. Tosin mä annan kyllä aina muutenki tosi pieniä lahjoja että voin antaa niitä sitte monelle, heh.

No mutta nyt joululahja höpinät (ainaki hetkeksi) syrjään ja tän päivän asukuvia latailemaan!

Farkut H&M Lastenosasto (Uudet!! makso vaan 5e =))
Laukku, toppi ja sulkakorvikset H&M
Kauluspaita Kappahl Lastenosasto
Nilkkurit Sirkan Kenkä
Vyö tädin vanha

Mulla todella harvoin näkee ihan oikeet farkut jalas, niin ajattelin että ehkä ne nyt kannattais hommata (etenki ku ne maksoi vaan 5e) ihan vaan siks että niitä on sitte helppo yhdistellä muihin vaatteisiin ja ne nyt muutenkin kuuluu niihin vaatekappaleisiin mitä jokaisella naisella pitäis vaatekaapis olla ainaki edes ne yhdet.

Ai niiiin, meillä oli tänään koulus jouluruoka, ja voi että se oli hyvää! Oi namnamnammmmm! Jouluruoka on luultavasti se suurin syy miks odotan joulua. Tottakai ne lahjatki on kivoja mutta kyllä se ruoka vaan melkein päihittää neki. En keksi mitää jouluruokaa mistä en tykkäisi mutta mun ehdottomia suosikkeja on kinkku, lanttu- ja porkkanalaatikko! Vähiten ehkä tykkään riisipuurosta, vaikka oonki suuri puuron ystävä. Mulla valuu vieläki vesi kielelle ku ajattelen niitä jouluruokia....
Nojooo, ehkä lopetan nyt ennenku menee ihan yli, heipparallaa!3 kommenttia: