maanantai 19. joulukuuta 2011

latest work from school part 2

Sain viime viikolla mun takin valmiiksi, ja tänään sain tuoda sen kotiin. Se oli näyttö ja sain siitä kolmosen wipiiii! (kolmonen on paras). Oon ihan tyytyväinen tähän mun takkiin, koska siitä tuli kerranki sellanen mitä oikeesti tuun pitämään :). Mitäs tykkäätte?

Ah, nyt saa hengähtää (tai siis pian) ja pitää pieni preikki koulusta.. Enää huominen ja keskiviikko, sitten loma here I come! ...paitsi että meillä on koko huominen päivä inventaariota, tylsääää!

Keeppi on siis irrotettava, eli saa mukavasti vaihtelua. Ja tää on muuten ihan ylilämmin!

Ja tänään sain aikaseks tehtyä koulus mummalle 80-vuotis lahjaksi tossut! Saatiin materiaalit, ohjeet ja kaavat näihin tossuihin sieltä Käsityömessuilta (lue day 3) lohdutuspalkinnoksi:D.
Nää oli tositositosi helppo tehdä, ja varmasti jopa Jere osais tehdä ohjeiden mukaan nämä :D.10 kommenttia:

 1. Aivan ihana toi takki! Ja sopii sulle tosi hyvin :) Noi tossutki ihanan suloset

  VastaaPoista
 2. Tuo takki on kyllä tosi hieno! Tollasen vois aiva hyvin löytää jonku h&m:n kuvastosta ;) erityisesti miellyttää silmää tuo ihanan iso karvahuppu :)

  VastaaPoista
 3. kiitos! ü joo se huppu on kyllä ihanan lämmin ku se on niin iso =)

  VastaaPoista
 4. Saanko sanoa siis toi takki on NIIN upea! Ja oot vissiin tehny ulkoasun muutoksia blogissas? :) Tää on ehdottomasti parempi nyt, selkeempi ja kiinnittää enemmän huomiota :p P.S. Käyppäs tsekkaamas ylläri mun blogista ♥

  VastaaPoista
 5. Vähänkö oot taitava käsistäs! ihana takki=)

  VastaaPoista
 6. tosi upee! näyttää ihan ku ois kaupasta :)!

  VastaaPoista
 7. voi kiitos! :) joo oon muunnellu tätä moneen kertaan matkan varrella, ja tää on nyt kyllä paljon selkeämpi ku ennen :D

  VastaaPoista