lauantai 10. joulukuuta 2011

Diamonds on my wrist, whiskey on my tongue

Kävin eilen uudelleen värjäyttämäs tuon mun sulka-tatuoinnin, koska se oli haalistunu melkein näkymättömiin. Syitä haalistumiseen oli monia; 1. Värit haalistuu nopeesti jos niitä ei lisäillä aina välillä. 2. Käden sisäsyrjä on sellanen paikka jossa väri ei välttämättä pysy hyvin koska käsi hinkkaa kylkeen ja kuluttaa väriä. 3. Koska otin tatuoinnin ennen kesää (mikä ei välttämättä ollu maailman viisain ajankohta) aurinkokin ehti sitä haalistuttaa sen ollessa tuore.
En kiireessä muistanut ottaa ennen värjäystä kuvaa tatuoinnista, joten kaivoin tietokoneelta kuvan jossa sitä näkyy edes vähän. Ja jälkeen kuvan otin ihan äsken.

Ennen:

Jälkeen:

Ja eilisen asukuvaa:
kivat punaset silmät!
Nilkkurit Duffy, Sirkan Kenkä,
Farkut Vila,
Toppi, laukku, sulkakorvikset ja rannekoru H&M
Jakku/takki mumman tekemä(?)

Katoin tänään Waris Diriestä kertovan elämänkerta-elokuvan nimeltä Desert Flower (Aavikon kukka). Pääosaa näytteli Liya Kebede, joka on kyllä ihan älyttömästi oikean Waris Dirien näköinen! Leffa oli omasta mielestä niin hyvä, että jos joku tuli keskeyttämään, en joko kuullut tai ärjyin ja kiukkuilin ettei saa keskeyttää. Tykkään tosi paljon tositapahtumiin perustuvista elokuvista, ja tää oli kyllä tosi koskettava ja kiinnostava. Meillä on kotona toi elämänkerta ihan kirjana, johon tää leffa perustuu. Äiti on lukenu sen kirjan ja kehui sitä valtavasti. Ehkä mäki sitte joku päivä ku aloitan kirjojen lukemisen....
Mutta joo, suosittelen kovasti katsomaan tän leffan, aivan mahtava!

 (Kuvissa vasemmalla puolella Waris Dirie ja oikealla Liya Kebede)
(Kuvassa takana Waris Dirie ja edessä Liya Kebede)


2 kommenttia: