perjantai 27. huhtikuuta 2012

4 päivän loma!

Jeeee! nyt alkais taas neljän päivän loma, ja oon todellakin sen tarpeessa. Nyt pitäis vaan vielä saada aikaseks siivota ja sitte ehkä saisin pitää sitä lomaa. Mä ainaki aion olla paljon kavereitten kans ja laiskotella! Mitäs te meinaatte täs vapun aikana saada aikaseks? :)
Hei lähettelin muuten arvonnan voittajille korupostia tulemaan tos viikon alus, että jos ei oo vielä päässy perille niin eiköhän ne ens viikon alus tuu :).
Ja asukuvaa olis taas tulos vaan koska mulla alkaa olle kiire siivoomaan :s :D.
 Sukat, sukkahousut ja valkoinen kauluspaita H&M,
Vyö kirpparilta,
Shortsit ja paksu neule sukulaisten vanhoja,
Ristikorvikset itse askarteltu.
Oon nyt lähes joka päivä käyttäny noita tekoripsiä mitkä ostin kirpparilta viimeks (kts. kirpparikierros with Monica). Leikkelin niistä monet erilaiset, ja nyt oon kyllä tykästyny noihin mitkä oon leikannu hitusen lyhyemmiks ja kolmeen/neljään osaan (vähä niinku isoiks ripsitupsuiks). Meikkaamiseen on kulunu paljo vähemmän aikaa ku on tarvinnu vaan sujauttaa vähä ripsaria ja lisätä mukaan 'ripsitupsut'! :)

Nyt sinne siivoomaan, heippa!---->

2 kommenttia:

  1. Koru tuli perille torstaina,kiitos paljon!=) Jos en olis lukenu tota tekstiä niin en olis kyllä uskonu et sulla olis tekoripset ! On kyllä tosi luonnollisen näköset :)

    VastaaPoista
  2. no hyvä että tuli perille ja ei kestä! :) joo mäki tykkään ku ne on kuitenki suhtkoht luonnollisen näköset niin niitä voi pitää ihan muutenki ku juhlis ym :)

    VastaaPoista