maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pääsiäinen

En oo täs pääsiäisen aikana ehtiny ku pikasesti koneelle, joten en oo myöskää kerenny tänne blogin puolelle kirjoitella. Torstai meni siivoamises ja kavereitten kans, perjantaina lähettiin heti aamupäivästä Kuortaneelle Jeren porukoitten työ ja tultiin sieltä vasta eileen. No eilisen illan vietin sitte Lipsukan kans ku Jere lähti saman tien ku kotia päästiin sen isoveljen luo Nurmooseen. Tänä aamuna haettiin sitte Jere sieltä Nurmoosta ja lähettiin kohti Ilmajokea isseen työ. Nyt (pitkästä aikaa) istuskelen ihan rauhas täs koneella ja odottelen että kello olis jo puoli 8, ku suunnataan nokkamme Jeren ja Liisan kans kohti Seinäjoen mahtavaa elokuvateatteria. Mä annoin Jeren ja Liisan valita mihin leffaan mennään, eli American Pietä olis tiedos. Ei ehkä ihan sitä mun leffamakua (olisin ehkä mielummin menny kattomaan Iron Skyn) , mutta ainakaa siinä ei tarvi miettiä! :D
Meillä alkaa huomenna lanssi-jakso, eli mennään viikoks jollekki muulle alalle pikkukurssille. Mulla olis siis 5 päivää tiedossa parturi-puolta,  ja sen jälkeen alkaa taas se lukio jakso.

Nyt päivän asua tältä päivältä ja muutama juttu mitkä tein vielä viime viikolla koulus :).
Sukat ja sukkahousut H&M,
Shortsit kirpparilta, itse tuunatut,
Paita GT,
Korvikset Glitter.
Hei mulla näkyy muuten näis kuvis nyt ne mun uudet hiukset, jotka Maria taas loihti mulle! Mitäs tykkäätte? :)

Viime viikon töitä:
Tumman sininen (kuva vähä vääristää) silkkimekko.
 Hihaton turkoosi sifonkikauluspaita.
Pitsinen T-paita.

PS. Meidän toisen Ilmajokisen tytön, Inan, mahtava blogi täytti viime perjantaina 2 vuotta! Käykääpäs tsekkaamas mitä Inalla on arvonnassa tämän kunniaksi :)

6 kommenttia:

 1. pakko kommentoida, ihana kun osaat sanoa ilmajokisen, NIIN moni vääntää sen että ilmajokelainen. JEE :D Ilmajokinen on vaan niin paljo helpompi ja lyhyempi sanoa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mulla kans pistää aina korvaan jos joku sanoo ilmajokelainen! Ilmajokinen sen kuuluu olla! :D

   Poista
 2. oot aivan uskomattoman taitava noissa vaatehommissa! :) vaikee uskoa että joku tekee itse tollasia vaatteita. ja ihanat noi sun hiukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! ü on kyllä aina yhtä ihanaa saada positiivista kommenttia =)

   Poista
 3. aivan ihana tuo turkoosi hihaton paita, ei että kun osaisin itekki! oisin vaan menettäny hermot liian moneen kertaan jo pelkästään nuitten napinläpien kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) ei se nyt niin vaikee ollu.. :D

   Poista