lauantai 10. maaliskuuta 2012

kirppislöytöjä

Käytiin tänään äitin kans taas Lakeuden Shoppiksella (maailman paras kirppari) ja sain kulutettua 18e, eli tähän asti eniten mitä oon kuluttanu kirpparille yhdellä kerralla :D. Oltiin sielä n. puoltoista tuntia (kunnes se meni kiinni), enkä kerenny kiertelemään edes puoleen väliin! Jäi kyllä vähä kaivertamaan että mitä sieltä loppupäästä olis voinu löytyä :s. Mutta oon silti tosi tyytyväinen mun löydöksiin!
Nyt asukuvaa tältä päivältä ja sitte ne mun löydöt! Okei, määrään ja laatuun nähden se 18e näistä kaikista yhteensä ei oo kyllä edes paha! :).

Kengät Nahkapaikka,
Sukkahousut Lindex,
Shortsit äitin vanhat (itse tuunatut),
Paita ja laukku H&M,
Tuubihuivi itsetehty,
Takki Seppälä,
Korvikset Glitter.
 Cutrinin hoito&kiilto seerumi 3e, cutrinin cashmere hoitoaine 3e. Näitä oli paljon sielä ja kaikki oli käyttämättömiä =) Ja ihanan raikkaan tuoksusia!
 H&M:n raitamekko 3e.
 GT:n printti t-paita 4e.
 Onlyn Jimi Hendrix t-paita 1e. Ajattelin leikata tästä hihat pois, eli tehdä tästä topin :)
GT:n printtitoppi 4e.

Mitäs tykkäätte mun kirppariostoksista? :) Jos mahdollista niin käykää ihmees tuola Lakeuden Shoppikses! Sieltä löytää aina jotain kivaa :)


4 kommenttia:

  1. eikö!:) ja vielä tosi hyvä kuntoinen :)

    VastaaPoista
  2. no en nyt oikeestaan, tottakai se on yks suurimmista legendoista ikinä ja arvostus on korkeella :). Ei tuu ite niinkää kuunneltua, mutta kyllä mä oon sitä aika paljo isseen kautta kuullu :)

    VastaaPoista